Despre noi

Despre LGmag


LGmag este magazinul online gestionat de compania TopTech, avand in oferta exclusiv produse electronice si electrocasnice marca LG.

 

Despre TopTech

 

TOP TECH - distribuitor autorizat al produselor LG Electronics Romania - a fost infiintata cu scopul de a concepe, promova, implementa si dezvolta pe piata B2B din Romania solutii personalizate performante, de ultima tehnologie, cu raportul optim calitate / pret.

 

Colaborarea excelenta dintre Top Tech si LG Romania a dus la atingerea obiectivului principal : acela de a fi un important distribuitor al produselor LG pe piata din Romania.

 

In Octombrie 2010, Top Tech isi propune sa devina un retailer online important  prin dobandirea unei cote semnificative de piata. In acest sens, a fost lansat cu suportul  LG Romania, site-ul de vanzari online LGMag.Ro . Acesta va oferi vizitatorilor sai informatii tehnice detaliate ale produselor LG, precum si posibilitatea achizitionarii acestora prin intermediul unei platforme moderne de comert electronic .

 

Despre LG


LG Electronics se afla pe piata din Romania incepand din anul 1990, prin intermediul distribuitorilor autorizati, si din anul 2004 ca LG Electronics Romania. Alcatuita din 5 mari divizii: Home Entertainment, Home Appliance, Air Conditioning, Business Solutions si Mobile Communications, compania a atins performante remarcabile pe piata din Romania, fiind un brand relevant pentru romani sustinut de o pozitie de top pentru segmente cheie de produse: televizoare cu plasma, LCD si LED, monitoare LCD-LED, telefoane mobile, echipamente de climatizare, sisteme audio, home theater si masini de spalat DirectDrive. In 2010, LG Electronics se axeaza pe consolidarea brand-ului si pe un marketing orientat catre client.

SONDAJ / Ce modalitate de plata preferati pentru cumparaturile online?
Ce modalitate de plata preferati pentru cumparaturile online?
Suport
Newsletter Contact
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul LGMag.ro pe ShopMania Comparator online Romania www.price.ro - your shopping expert