Informatii garantie

Toate produsele comercializate pe site-ul LGMag.ro, cu exceptia celor resigilate, sunt noi si vor avea certificat de garantie emis de producator, importator, distribuitor sau de TOP TECH SRL  si factura aferenta. Acestea beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Toate produsele prezentate pe LGMag.ro provin din surse autorizate.

 

 La solicitarea garantiei este obligatorie prezentarea produsului defect impreuna cu accesoriile acestuia (accesorii, cabluri, carte tehnica, etc) in ambalajul original, insotit de factura emisa de TOP TECH SRL  si de certificatul de garantie emis de producator, importator, distribuitor.

 

Pentru produsele a caror certificate de garantie sunt emise direct de producator,  produsele reclamate defecte in perioada de garantie trebuie prezentate direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

 

Garantia produselor a caror certificat de garantie este emis de catre TOP TECH SRL se acorda la sediul societatii. Toate cheltuielile aferente transportului produsului (tur-retur) pentru rezolvarea garantiei revin in responsabilitatea clientului.

 

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata de Cumparator Vanzatorului in maxim 48 ore de la receptia marfii. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

SONDAJ / Ce modalitate de plata preferati pentru cumparaturile online?
Ce modalitate de plata preferati pentru cumparaturile online?
Suport
Newsletter Contact
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul LGMag.ro pe ShopMania Comparator online Romania www.price.ro - your shopping expert