Livrare comenzi

Produsele comandate din magazinul online pot fi livrate in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de catre cumparator la efectuarea comenzii.

Livrarea comenzilor la LGMag.ro se efectueaza prin Urgent Curier. Puteti alege locatia, la birou, acasa sau o alta adresa mentionata, fara nici un cost suplimentar in aria de acoperire a curierului.

 

Taxele standard sunt  urmatoarele:

-taxa transport (aria de acoperire Nemo Expres) : 30 ron transport GRATUIT

-taxa ramburs (pentru plata la curier): 10 ron

-taxa km suplimentari: 1 ron / km suplimentar intr-un singur sens

-valoare maxima comanda cu plata la curier, la livrare: 4900 ron

 

La primirea coletului, recomandam verificarea integritatii coletului/coletelor: integritatea ambalajului, a continutului coletelor (produse, accesorii). Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii pe scrisoarea de transport (AWB) sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

 

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. Ne cerem scuze pentru orice neplacere cauzata de acest lucru.

SONDAJ / Ce modalitate de plata preferati pentru cumparaturile online?
Ce modalitate de plata preferati pentru cumparaturile online?
Suport
Newsletter Contact
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul LGMag.ro pe ShopMania Comparator online Romania www.price.ro - your shopping expert