Lansarea Sistemul Multi V III in Romania

23.02.2011


     Lansarea Multi V III, cea mai noua solutie HVAC a companiei, este o parte esentiala a strategiei Companiei de Aer Conditionat LG de a atinge pana in 2014 vanzari globale de 10 mld. de dolari prin Divizia de climatizare, LED/Plasma Lighting si panouri fotovoltaice. Cu un sistem de incalzire eficient si stabil, Multi V III va castiga o cota de piata importanta chiar si in regiunile din Europa cu clima mai rece.

    Sistemul Multi V III ofera trei beneficii esentiale: eficienta energetica ridicata, capacitate mare si trasee frigorifice lungi. Eficienta energetica a unitatii este mult imbunatita datorita tehnologiilor unice LG, de exemplu compresorul Inverter V-Scroll si sistemul unic de retur al uleiului HiPORTM (High Pressure Oil Return), patentat de LG. Toate aceste inovatii contribuie la atingerea unui Coeficient de Performanta de 4.6, unul dintre cele mai ridicate din intreaga industrie.

    O alta trasatura exceptionala a Multi V III este functia de incalzire continua, prin care se mentine o temperatura interioara de confort, fara pierderi de caldura cauzate de operatiunile de dezghetare ale unitatii exterioare. Mai mult, cu ajutorul unui traseu frigorific extins la o lungime de pana la 1000 de metri si cu o capacitate de 20 CP per unitate (cu un maximum de 80 CP la patru unitati conectate), Multi V III este un sistem foarte usor de proiectat, instalat si mentinut.


    "Fiind o companie axata pe obtinerea de produse eficiente energetic, suntem incantati sa lansam Multi V III in Romania", a declarat Liviu Paltineanu, AE Senior Sales Manager al LG Electronics Romania. "Cu ajutorul acestui produs, vom fi in masura ca impreuna cu partenerii si distribuitorii nostri sa facem echipamentele de climatizare LG sa devina alegerea nr. 1 in materie de solutii HVAC inteligente si eficiente".


<< inapoi
 
SONDAJ / Ce modalitate de plata preferati pentru cumparaturile online?
Ce modalitate de plata preferati pentru cumparaturile online?
Suport
Newsletter Contact
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul LGMag.ro pe ShopMania Comparator online Romania www.price.ro - your shopping expert