LG CINEMA 3D

13.05.2011


 

   LG Cinema 3D capteaza atentia consumatorilor si a mass-mediei prin tehnologia semnificativ superioara celor deja prezente pe piata de profil. LG Cinema 3D  duce tehnologia cu un pas inainte, prin tehnologia numita Film-type Patterned Retarder (FPR). Culorile 3D redate de aceasta tehnologie sunt mult mai naturale, metoda utilizata apropiindu-se de modul in care percepem real informatia 3D.

 

 

   O diferenta semnificativa intre noile televizoare din gama LG CINEMA 3D si televizoarele 3D conventionale se refera la claritatea imaginilor.

 

 

LG Cinema 3D


   Imagini clare vs.  imagini tremurate


   LG CINEMA 3D utilizeaza o tehnologie bazata pe o pelicula foarte subtire amplasata pe ecranul televizorului. Tehnologia folosita, Film-type Patterned Retarder (FPR),  a fost recunoscuta si de catre TUV si Intertek, primele televizoare 3D din lume certificate ca “Flicker-free” fiind  televizoarele din gama CINEMA 3D.

 

   Comparativ cu televizoarele din gama LG CINEMA 3D, televizoarele 3D conventionale folosesc ochelarii tip shutter, ce inchid in mod constant lentilele ochelarilor pentru generarea imaginilor 3D. Acest “on-off” constant afecteaza in mod subconstient vizibilitatea continutului, iar utilizatorul poate resimti stari de greata, din cauza stresului suplimentar la care sunt supusi ochii. De asemenea, ochelarii tip shutter pot genera imagini suprapuse, cauzand in acest fel efect “crosstalk”.

 

   Real D si Master Image, principalele doua companii care furnizeaza sisteme pentru cinematografele 3D din intreaga lume folosesc de asemenea pelicula FPR (fabricata de catre LG Display). In concluzie, aceeasi pereche de ochelari va putea fi folosita si la cinema, televizor, proiector sau alt device 3D compatibil.


<< inapoi
 
SONDAJ / Ce modalitate de plata preferati pentru cumparaturile online?
Ce modalitate de plata preferati pentru cumparaturile online?
Suport
Newsletter Contact
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul LGMag.ro pe ShopMania Comparator online Romania www.price.ro - your shopping expert