Smart TV Cinema 3D - CES 2012 Las Vegas

18.04.2012


 

 

 

 

   Noua serie de televizoare Smart Cinema 3D, precum si monitoarele si proiectoarele 3D ofera consumatorilor o noua experienta Cinema 3D, datorita noilor functii, originale, si ecosistemului LG Smart TV ce ofera peste 1200 de aplicatii si continut 3D premium.


  

 

 

 

 

   Peste 500 de produse LG au fost prezentate la CES, sub sloganul “How smart is your 3D?”.


  In cadrul CES 2012 Havis Kwon, presedinte si CEO al companiei LG Electronics Home Entertainment a declarat: “Ne aflam la inceputul revolutiei 3D si Smart TV, iar angajamentul LG este acela de a demonstra consumatorilor din intreaga lume ca aceste tehnologii reprezinta cu adevarat viitorul. Vom demonstra inca o data excelenta CINEMA 3D, care a devenit deja standard global pentru tehnologia 3D. CES reprezinta pentru noi o oportunitate deosebita, in momentul de fata in care seria de televizoare CINEMA 3D Smart se apropie de prima pozitie pe piata in industria de profil.”

 

   Cererea consumatorilor pentru ecranele de mari dimensiuni, care pot genera experiente de vizionare mai realiste, a crescut simtitor ca urmare a imbunatatirii cantitatii si calitatii continutului 3D. Astfel, LG a prezentat o gama variata de televizoare cu tehnologia CINEMA 3D Smart, cu ecrane de mari dimensiuni, cu diagonale ce variaza intre 55 si 84 inci.


  In ceea ce priveste ochelarii Cinema 3D, in cadrul CES 2012, vizitatorii au putut utiliza o singura pereche de ochelari Cinema 3D de ultima generatie, cu un nou design, cu lentile curbate mult mai confortabile pentru a experimenta o gama larga de produse LG 3D, inclusiv televizoare Cinema 3D Smart, monitoare 3D, notebook-uri 3D si proiectoare 3D.


   Pasionatii de jocuri au explorat in zona LG 3D Game o gama variata de jocuri 3D datorita seriei de monitoare LG 3D conectate la Kinect Xbox de la Microsoft si de asemenea au testat noua tehnologie Dual Play, care permite celor doi jucatori sa joace simultan acelasi joc pe un singur monitor fara sa fie nevoiti sa-l imparta.

 

   LG a pregatit si o camera speciala in care vizitatorii au experimentat noua tehnologie de sunet 3D LG cu ajutorul noilor Sisteme Home Theater. Cei interesati au simtit miscarile 3D prin intermediul sunetului, datorita faptului ca sursa de sunet este sincronizata cu miscarea diferitelor obiecte de pe monitor, permitand astfel o experienta de vizionare cu adevarat fidela si spectaculoasa.


<< inapoi
 
SONDAJ / Ce modalitate de plata preferati pentru cumparaturile online?
Ce modalitate de plata preferati pentru cumparaturile online?
Suport
Newsletter Contact
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul LGMag.ro pe ShopMania Comparator online Romania www.price.ro - your shopping expert